Υλικά:
Ένα χταπόδι 700με 1000 γραμμάρια
500 γραμμάρια ρεβίθια
300 γραμμάρια ντομάτα ψιλοκομμένη
1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο
1 τεράστιο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 δαφνόφυλλο
1 σφηνάκι ξύδι
1 καυτερή πιπέρια
Ελαιόλαδο, Αλάτι, πιπέρι ,θυμάρι, κόκκινο γλυκό πιπέρι , 4-5 μπαχάρια
Εκτέλεση:
Βάζουμε από βραδύς τα ρεβίθια να μουλιάσουν και τα βράζουμε σε άφθονο νερό.
Βράζουμε το χταπόδι με το φύλλο δάφνης το μπαχάρι και το σφηνάκι ξύδι.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο την πιπεριά το πιπέρι και προσθέτουμε την ντομάτα να πάρει μια βράση.
Κόβουμε σε κομματάκια το χταπόδι και το βάζουμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε μέσα τα ρεβίθια την σύμβραση ένα ποτήρι 200ml από το νερό που βράσαμε το χταπόδι, αλάτι , θυμάρι, κόκκινο γλυκό πιπέρι, και τον μαϊντανό.
Ανακατεύουμε και συμπληρώνουμε νερό στους 165 βαθμούς για μια με μιάμιση ώρα σκεπασμένο.
Δημιουργός της συνταγής
Chef Λουίζος Μιχαήλ
Τακτικό Μέλος Θεσσαλονίκη
Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi
Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
If you know of any please share. Thank you!
You can read similar article here: Najlepsze escape roomy
Great post and right to the point. I am not sure if this is actually the best place to
ask but do you folks have any ideea where to hire some professional writers?
Thank you 🙂
magnificent points altogether, you just received a new reader.
What could you recommend about your publish that you made a few days ago?
Any positive?