Υλικά
- 500 γρ. ψαρονέφρι
- 20 ml κρασί λευκό
- 60γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 4 κουτ. σουπ. Μουστάρδα
- 100 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες
- αλάτι-πιπέρι-δεντρολίβανο
- λίγο ελαιόλαδο-1 κουτ. κουρκουμά
- λίγο νερό
Εκτέλεση
Κόβω το ψαρονέφρι σε μικρότερα φιλέτα. Βάζω ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί και αρχίζω να σοτάρω το κρέας καλά και από τις δύο πλευρές προσθέτοντας αλάτι πιπέρι και το δεντρολίβανο στο τέλος για να μην μας καεί και πικρίσει. Σβήνω με το κρασί και μόλις εξατμιστεί αφαιρούμε το κρέας από το τηγάνι. Στο υγρό που έχει μείνει στο τηγάνι ρίχνω την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα, τον κουρκουμά και ελάχιστο νερό να πάρει μια βράση μόλις σβήσω τη φωτιά προσθέτω και την παρμεζάνα. Στήνω τη γαρνιτούρα μου και τα φιλέτα μου και περιχύνω πάνω τους τη σάλτσα. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Δημιουργός της συνταγής
Chef Ζαχαρού Στέλλα
Τακτικό Μέλος Υπεύθυνη Βόλου
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?
Very interesting subject, appreciate it for putting up.Raise range