Menu για ψαγμένους επισκέπτες, δημιουργημένο ως cooking show από 4 chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, που «αποκαλύπτουν» μπροστά στο κοινό τη μικρασιάτικη παράδοση μέσα από τα αμμουλιανιώτικα υλικά, τις σύγχρονες τεχνικές και τις ιστορικές διαδρομές.
Εμείς οι άνθρωποι του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, οι οποίοι καταφέραμε μέσα από τη γαστρονομική μας παράδοση να μετατρέψουμε την Ανατολική Χαλκιδική σε έναν ολοκληρωμένο γαστρονομικό προορισμό διακοπών και να φέρουμε χιλιάδες γαστρονομικές διανυκτερεύσεις στην περιοχή μέσω του φεστιβάλ KOUZINA 2018, σας ευχαριστούμε από καρδιάς: σας ευχαριστούμε γιατί θα τιμήσετε με τη δραστηριότητά σας εκδηλώσεις του KOUZINA 2018, το οποίο πραγματοποιείται στην Ανατολική Χαλκιδική κάθε χρόνο από το 2011 μέχρι και σήμερα για 32 ολόκληρες ημέρες – είναι το μεγαλύτερο γνωστό γαστρονομικό φεστιβάλ!
Το 2019 όμως, ο Οργανισμός θα σας παραδώσει το «κλειδί» του τιμώμενου ελληνικού προορισμού, ο οποίος θα είναι η Καβάλα, προκειμένου να σχεδιάσετε – πραγματοποιήσετε μαζί μας τις πρωτοβουλίες του. Με τον τρόπο αυτό Ανατολική Χαλκιδική και Καβάλα συνυπογράφουν μια συνεργασία που θα απογειώσει τη φήμη τους σε στοχευμένες ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές!
Καλή μας επιτυχία, Καλή μας συνεργασία!