Το ΕΝΑ Channel στην Detrop σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και στα πλαίσια του τηλεοπτικού Διαγωνισμού μαγειρικής Αγαπημένο Πιάτο, θα δημιουργήσουν με την βοήθεια και συντονισμό του Executive Chef Στέλιου Δίγκα, πολλές γαστρονομικές συγκινήσεις μέσα από πρωτότυπους διαγωνισμούς, θα παρουσιάσουν την τέχνη του food illusion, αλλά και πολλά μαθήματα γαστρονομίας master class από καταξιωμένους Chef.
Tο πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Food &WineBars με μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το pairing ιστοριών και γεύσεων με ομιλίες και παρουσιάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου, τo Wine Bar και η Γωνιά των Εκθετών είναι ένα μέρος μόνο των όσων εξελίσσονται στις Detrop & Oenos.
Στο πλαίσιο αυτό το ΕΝΑ Channel έρχετε στην Detrop & Oenos, με τον τηλεοπτικό διαγωνισμό Μαγειρικής «Αγαπημένο Πιάτο» και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, για να στήσουν ένα τηλεοπτικό studio σε ένα χώρο 300m2, όπου θα δημιουργήσουμε μία σειρά από διαδραστικά γαστρονομικά δρώμενα.
Οι επισκέπτες της detrop στο «Αγαπημένο Πιάτο» θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν….
-
Θεματικούς και πρωτότυπους μίνι διαγωνισμούς γαστρονομίας όπως Budget back to back, τυφλό σύστημα, walkie-talkie, Chef team και άλλους.
-
Γνωστούς Chef που θα παραδώσουν μαθήματα σύγχρονης Ελληνικής γαστρονομίας Master Class.
-
Επίδειξη του chef Δίγκα Στέλιου μαγειρεύοντας παραδοσιακές τοπικές συνταγές και ιδιαίτερα πιάτα «πειραγμένα» fusion με την σύγχρονη αντίληψη της Ελληνικής Κουζίνας.
Και τέλος θα μυηθούν στην τεχνική food illusion με δημιουργίες που θα παρουσιάσει ο Λορέντζος Γεώργιος.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορταζ.
.