Στα πλαίσια της εορτής του πολιούχου της πόλεως , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών διοργανώνει τα 3α Λαγυνιώτικα « Συνάντηση παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων παραδοσιακών χορών  – Ημέρα γαστρονομίας » την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών (Δ.Α.Κ. Λαγυνών κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ). Τα χορευτικά θα χορεύουν με την συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής ορχήστρας. Το κάθε τμήμα θα παρουσιάσει πρόγραμμα 15 λεπτών. Η παρουσίαση των χορών θα γίνει με την συμμέτοχη σε προκαθορισμένους χορούς περιοχών, από τις οποίες ο κάθε σύλλογος μπορεί να επιλέξει την ενότητα που επιθυμεί. Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 10.30 π.μ. και θα διαρκέσει έως 15.30 μ.μ.Στην εκδήλωση η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει κανενός είδους χρέωση για την παρακολούθηση της εκδήλωσης.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί γαστρονομία από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κατά την οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαφορετικές γεύσεις από επαγγελματίες σεφ, και τοπικά εδέσματα.
Διπλώματα συμμέτοχης θα δοθούν σε όλους του συμμετέχοντες.

Δηλώσεις συμμέτοχης μπορείτε να αποστέλλεται έως την 25η Νοεμβρίου 2018 στο email του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών politistikoslagina@gmail.com. Υπεύθυνος συμμέτοχων ο κ Αριστείδης Μπακρατσάς στα τηλ. 23940 73350 (καθημερινά από 17.00 έως 21.00) και στο κινητό 6985 694739.

http://www.lagina.net