Αγαπητοί Φίλοι συνεργάτες και υποστηρικτές της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα, παρουσία των μελών του ΔΣ των λεσχών που απαρτίζουν την Ομοσπονδία πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης τέθηκαν από τον Πρόεδρο Μίλτο Καρούμπα ήταν και η αναδιάρθρωση του ΔΣ με στόχο την ανανέωση αυτού, με γνώμονα το καλό του κλάδου και την περιφρούρηση του θεσμού του αρχιμάγειρα και αρχιζαχαροπλάστη, αλλά και με έντονες προθέσεις εξωστρέφειας για την παγίωση της ελληνικής κουζίνας παγκοσμίως.
Στο πλαίσιο αυτό, η νέα δομή του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΑΑΕ είναι:

Τριανταφυλλόπουλος Γιώργος Πρόεδρος

Πρωτοψάλτης Αναστάσιος Αναπληρωτής Πρόεδρος

Ζησόπουλος Αναστάσιος Αναπληρωτής Πρόεδρος

Δίγκας Στέλιος Αντιπρόεδρος

Χονδρογιάννης Νικόλαος Αντιπρόεδρος

Ιωάννου Έκτορας Γενικός Γραμματέας

Αρμενιάκος Γιώργος Αναπληρωτής Γραμματέας

Θαμνίδης Κυριάκος Ταμίας

Μουρμούρης Σπύρος Αναπληρωτής Ταμίας

Καρούμπας Μίλτος Πρεσβευτής Ελληνικής Γαστρονομίας στο εξωτερικό

Τόλης Τάσος Επίτιμος πρόεδρος

Μαρουφίδης Θόδωρος Επίτιμο Μέλος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και επίσημα πως η κοινή προσπάθεια όλων των μελών της λέσχης και ο ζήλος για την ανάδειξη της Ελληνική Γαστρονομία μέσα από δράσεις που παρουσίασε η ΛΑΕΓ σε ολόκληρη την Ελλάδα ήταν και το έναυσμα για επιθυμητό αποτέλεσμα ώστε για πρώτη φορά μετά από περίπου 20 χρόνια η έδρα της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος να μεταφερθεί στην Βόρεια Ελλάδα με έναν νέο και δυναμικό πρόεδρο.
Μετά το πέραν της εκλογικής διαδικασίας ο Νέος πρόεδρος κύριος Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, δεσμεύτηκε έναντι όλων, να πράξει τα μέγιστα για την ένωση όλων των επαγγελματιών κάτω από την ομπρέλα της ΟΑΑΕ και την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και για την δομή του Δ.Σ της Λ.Α.Ε.Γ με έδρα την πόλη της Καβάλας η οποία είναι η εξής :

Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος Πρόεδρος

Στυλιανός Δίγκας Αντιπρόεδρος

Κυριάκος Θαμνίδης Γραμματέας

Νίκος Κεχαγιάς Ταμίας

Χρυσάνθη Παπανικολάου Δημ. Σχέσεων

Μεταξένια Μπακαρέλα Αν.Γραμματέας

Γιώργος Θαμνίδης Αν. Ταμίας