Στις 16/04/2021 επισημοποιήθηκε με υπογραφή πρωτοκόλλου συμφωνίας μεταξύ των προέδρων κ. Δίγκα Στυλιανό και κ. Derviş Göçmen της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και της TAŞPAKON, AKAPAFED, καθώς και της ADAPADER. Η συμφωνία υπογράφει ηλεκτρονικά λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών Covid-19. Η συνεργασία αυτή έχει ως γνώμονα την προβολή της γαστρονομίας και του πολιτισμού των κρατών μας, καθώς τον σεβασμό την ειρήνη και την φιλία μεταξύ των δύο χωρών.

On 16/04/2021 it was formalized by signing a protocol of agreement between the Presidents, Mr. Digas Stylianos, and Mr. Derviş Göçmen, between the Chefs Club of Hellenic Gastronomy and TAŞPAKON, AKAPAFED, and ADAPADER. The agreement is signed electronically because of the specific Conditions Covid-19. This cooperation is based on the promotion of the gastronomy and culture of the states, as well as respect for peace and friendship between the two countries.

Πηγή: https://freshpost.gr/ypografi-protokolloy-synergasias-me/?fbclid=IwAR20iBbTwhtnslkCjd1qsXXBMLcvwMqi38-wj3QmINY_bTRYLwDaG_bW6s8

Πηγή: https://www.enanews.gr/%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc/?fbclid=IwAR02cLSifmfzUUL9l2uW7SvP1aDUJlTSnj3fa4sCUYpx3b1LOU6OXI2v1ME