Προώθηση παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών μέσω της ΛΑΕΓ και του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας και ο Τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ σε συνεργασία με τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου
διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο, την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, με θέμα «Παραδοσιακές Ποντιακές Συνταγές» οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικές γευστικές απολαύσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Παραδοσιακές ποντιακές συνταγές μαζί με πρωτότυπες εναλλακτικές συνταγές, από την ΛΑΕΓ , μπουγάτσα ,μιλφειγ τραχανώτο με λαχανικά και τραχανώτο με αποξηραμένα μανιτάρια εκτελέστηκαν από την Chef τής Λέσχης Σοφία Ουργατζίδου .