Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας!
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων.
☑️ Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.

☑️ Επίσης με το σύμφωνο διασφαλίζεται η συνδιοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου.

☑️Επιπρόσθετα από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας θα υπάρχει μία συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων της Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) σε αντίστοιχες δομές.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη, από τον κ. Άκη Βαλογιάννη, Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ καθώς επίσης και από τον κ. Στέλιο Δίγκα, πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.

👉 Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη | Τηλ: 2310 281 282 | info@paster.gr | www.paster.gr