Υλικά
1 λαυράκι
1 λαυράκι
χυμό από 1 Λεμόνι
χυμό από 1 Λάιμ
άνθος αλατιού
μια κουτάλια λάδι τρούφας
1 κρεμυδακι φρέσκο
Μια πιπεριά τσίλια
Μαύρο χαβιάρι
τσίλι νήμα
ξύσμα από 1 λεμόνι
Μάραθο
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε το λαυράκι , βγάζουμε τα κόκαλα και την πέτσα από τα φιλέτα ενώ στην συνέχεια κόβουμε σε λεπτές φέτες τα φιλέτα. Στην συνέχεια φτιάχνουμε την μαρινάδα και ρίχνουμε τις λεπτές από το λαυράκι. Αφού μαριναριστούν, μπορούμε να σερβίρουμε.
Απλώνουμε τα φιλέτα στο πιάτο από πάνω ρίχνουμε ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο, τσίλι, ξύσμα λεμόνι, κενέλ από μαύρο χαβιάρι, το μάραθο, και τσίλι νήμα.
Δημιουργός της συνταγής
Chef Καλεμκερίδης Ιωάννης
Δόκιμο Μέλος Θεσσαλονίκη
Chef Καλεμκερίδης Ιωάννης
Δόκιμο Μέλος Θεσσαλονίκη