Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκδήλωση στα πλαίσια της  84ης ΔΕΘ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στον προαύλιο χώρο του περιπτέρου 8.
Η εκδήλωση έχει τίτλο TASTE THE MEAT” και είναι μια παρουσίαση κοπής κρέατος και μαγειρικής αξιοποίησης του από το Σωματείο σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι γνωστοί σε όλους Γιάννης Σερβετάς και Στάθης Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι θα δώσουν ένα ζωηρό και κεφάτο παλμό στην παρουσίαση με το προσωπικό τους μοναδικό στυλ και χιούμορ.
Η εκδήλωση του Σωματείου την τελευταία Κυριακή της Έκθεσης αποτελεί πλέον θεσμό στα πλαίσια των δρώμενων της ΔΕΘ, αφού είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που την διοργανώνει το Σωματείο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι αρωγός και στηρίζει ενεργά κάθε εγχείρημα του Σωματείου.
Το Σωματείο προσκαλεί με χαρά όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει την εκδήλωση και να μάθει τα μυστικά της τέχνης του κρεοπώλη, αλλά και να πάρει πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές από τους ειδικούς για το πως να αξιοποιήσει καλύτερα μαγειρικά το κάθε κομμάτι κρέας.