Στυλιανός Δίγκας
Executive Chef R&D: Θεσσαλονίκη– Πρόεδρος Λ.Α.Ε.Γ.
Γεώργιος Λορέντζος
Butcher Chef : Αθήνα Αντιπρόεδρος Λ.Α.Ε.Γ.
Ανδρέας Παλαιοκρασσάς
Head Chef : Αθήνα– Γενικός Γραμματέας Λ.Α.Ε.Γ.
Παναγιώτης Παπαδάκης
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης: Χίος-Αναπληρωτής Γραμματέας Λ.Α.Ε.Γ.
Γεώργιος Μούρτζιος
Chef: Θεσσαλονίκη- Ταμίας Λ.Α.Ε.Γ.
Μαγδαληνή Τσιτσινούδη
Chef: Γερμανία- Αναπληρωτής Ταμίας Λ.Α.Ε.Γ.
Γεώργιος Τζήκας
Chef:Θεσσαλονίκη- Υπεύθηνος Δημοσίων σχέσεων Λ.Α.Ε.Γ.
Νικόλαος Παπαχρήστου
Chef: Θεσσαλονίκη- Αρμόδιος Επαφών Δημοσίων Φορέων Λ.Α.Ε.Γ.
Μιχαήλ-Άγγελος Σαής
Meat Chef: Ρόδος- Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διαχείρισης και Ενημέρωσης- Υπεύθυνος Δωδεκανήσου Λ.Α.Ε.Γ.