Στυλιανός Δίγκας

Executive Chef R&D: Θεσσαλονίκη– Πρόεδρος Λ.Α.Ε.Γ.
Γεώργιος Λορέντζος

Butcher Chef : Αθήνα Αντιπρόεδρος Λ.Α.Ε.Γ.
Ανδρέας Παλαιοκρασσάς

Head Chef : Αθήνα– Γενικός Γραμματέας Λ.Α.Ε.Γ.
Παναγιώτης Παπαδάκης

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης: Χίος-Αναπληρωτής Γραμματέας Λ.Α.Ε.Γ.
Γεώργιος Μούρτζιος

Chef: Θεσσαλονίκη- Ταμίας Λ.Α.Ε.Γ.
Μαγδαληνή Τσιτσινούδη

Chef: Γερμανία- Αναπληρωτής Ταμίας Λ.Α.Ε.Γ.
Γεώργιος Τζήκας

Chef:Θεσσαλονίκη- Υπεύθηνος Δημοσίων σχέσεων Λ.Α.Ε.Γ.
Νικόλαος Παπαχρήστου

Chef: Θεσσαλονίκη- Αρμόδιος Επαφών Δημοσίων Φορέων Λ.Α.Ε.Γ.
Μιχαήλ-Άγγελος Σαής

Meat Chef: Ρόδος- Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διαχείρισης και Ενημέρωσης- Υπεύθυνος Δωδεκανήσου Λ.Α.Ε.Γ.