Επιτυχία σημείωσε για άλλη μία χρονιά η παρουσία του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ, όπου οι κρεοπώλες το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου οργάνωσαν εκδήλωση κατά την οποία πραγματοποιήθηκε παρουσίαση κοπής κρέατος, προετοιμασία παρασκευασμάτων και μαγειρική αξιοποίηση στον προαύλιο χώρο του περιπτέρου 8 στην Έκθεση. Και όλα αυτά με την περιγραφή των γνωστών στο ευρύ κοινό παρουσιαστών Γιάννης Σερβετά και Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το Σωματείο, την κοπή κρέατος έκαναν τέσσερα μέλη του και τη μαγειρική αξιοποίηση έκανε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, η οποία ενθουσίασε το κοινό με τα μυστικά της κουζίνας που μοιράστηκε μαζί του.  Ακολουθεί  πλούσιο φωτορεπορτάζ.

https://meatnews.gr/entiposiase-i-parousia-kreopolon-thessalonikis-deth-new/?fbclid=IwAR0zw-ecQSCB7iHYRUME0GCOQXYHkXIBRFKbNz2XWANkhQ0QX7SkiqcdmGM