Υλικά
150 γρ κινόα 
1/2 πιπεριά κόκκινη
1/2 πιπεριά κίτρινη
1/2 πιπεριά πορτοκάλι
1/2 άγουρι
1/2 ντομάτα 
1/2 κολοκυθάκι
1/2 καρότο 
1/2 λεμόνι 
1 κτγ μουστάρδα 
2 κτσ ελαιόλαδο 
1 αβοκάντο 
 
Εκτέλεση 
Για την κινόα , την βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και κάθε 5′ αλλάζουμε το νερό και μετά βράζουμε για 25′. Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε καρέ εκτός απ’ το αβοκάντο και τα ανακατεύουμε με την κινόα προσθέτοντας μισό λεμόνι την μουστάρδα το αλατάκι και το λαδάκι μας .
Για το αβοκάντο ,κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις αλείφουμε προσεκτικά με λάδι, αλάτι, λεμόνι. Σε ένα Τσέρκι στρογγυλό τοποθετούμε την κινόα ,προσεκτικά το αφαιρούμε και προσθέτουμε περιμετρικά το αβοκάντο. Καλή επιτυχία.
 
Δημιουργός της συνταγής
Chef Ουργαντζίδου Σοφία
Τακτικό Μέλος ΛΑΕΓ
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.