Υλικά

  • 500 γρ μακαρονάκι κοφτό (ότι ζυμαρικό προτιμάει ο καθένας)
  • 1/2 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • 3-4 παστές σαρδέλες φιλεταρισμένες
  • αλάτι-πιπέρι
  • λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 30 γρ κάπαρη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • λίγο λευκό κρασί
  • 30 γρ παρμεζάνα

Εκτέλεση
Βράζω τα ζυμαρικά μου αλλά όχι στο τελικό στάδιο. Σοτάρω το κρεμμυδάκι σε ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο αφού το ψιλοκόψω,τον τόνο, τα φιλέτα της σαρδέλας και την κάπαρη. Σβήνω με το κρασί και προσθέτω λίγο νερό αλάτι, πιπέρι, τα ζυμαρικά μου, τον μαϊντανό και την παρμεζάνα για να δέσει. Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

Δημιουργός της συνταγής
Chef Ζαχαρού Στέλλα
Τακτικό Μέλος Υπεύθυνη Βόλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.