Την 2η Ημερίδα Κρέατος διοργάνωσε η Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Η ημερίδα περιλάμβανε επίδειξη νέων κοπών και παρασκευή κρεατοσκευασμάτων από κρεοπώλες μέλη της Ένωσης και κρεοτέχνες, με την εποπτεία των Chef της ΛΑΕΓ κύριο Μερκούρη Αναστάσιο, κύριο Γεώργιο Κουτσάκη και κύριο Νίκο Νίκα καθώς και άλλων μελών της Λέσχης που ανήκουν και στην Λέσχη κρεοτεχνών, δίνοντας υπέροχες προτάσεις παρασκευής κρεάτων για την Τσικνοπέμπτη και το Πάσχα.