3 μελη του Διοικητικου Συμβουλιου της Λεσχης Αρχιμαγειρων Ελληνικης Γαστρονομιας να εχουν οριστει ως αξιολογητες εστιατοριων για το ειδικο σημα του ΕΟΤ Ποιοτητας Ελληνικης Κουζινας.
Ο προεδρος κ. Τριανταφυλλοπουλος
Ο αντιπροεδρος κ. Διγκας
και ο Γενικος Γραμματεας κ. Βασματζης ειναι αναμεσα στους αξιους συναδελφους που απαρτηζουν την λιστα τω αξιολογητων.

Το Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας χορηγείται σε κέντρα εστίασης και αναψυχής μετά από αίτηση του επιχειρηματία και ισχύει για τρία (3) χρόνια.
Η ανανέωση ή η χορήγησή του δύναται να είναι ανεξάρτητη από οποιασδήποτε μορφής επιδότηση της επιχείρησης, ωστόσο η κατοχή του αποτελεί σε κάποιες περιπτώσεις προϋπόθεση για την επιδότηση της επιχείρησης.
Τα προγράμματα των επιδοτήσεων ξεκίνησαν απο το 2005 και χωρίστηκαν σε Α και Β κύκλο. Το Σήμα χορηγήθηκε σε περίπου 750 επιχειρήσεις (500 στον Α΄ & 250 στον Β΄ κύκλο) από τις οποίες αρκετές -μετά από συνεχείς ανανεώσεις του Σήματος- το διατηρούν μέχρι σήμερα.

Με το Σήμα αυτό πιστοποιείται ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση προσφέρει από άριστο έως ικανοποιητικό επίπεδο εδεσμάτων ελληνικής κουζίνας και αντίστοιχο επίπεδο υπηρεσιών.
Η βαθμολογία αναλύεται ως εξής: Α= άριστο, Β= πολύ καλό, Γ= καλό, Δ= ικανοποιητικό

Related image

 

Φωτογραφία του χρήστη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.Φωτογραφία του χρήστη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.Φωτογραφία του χρήστη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.