Υλικά
 • 1 λαυράκι
•  χυμό από 1 Λεμόνι
• χυμό από 1 Λάιμ
• άνθος αλατιού
• μια κουτάλια λάδι τρούφας
• 1 κρεμυδακι φρέσκο
• Μια πιπεριά τσίλια
• Μαύρο χαβιάρι
• τσίλι νήμα
• ξύσμα από 1 λεμόνι
• Μάραθο
Εκτέλεση :
Φιλετάρουμε το Λαυράκι , βγάζουμε τα κόκαλα και την πέτσα από τα φιλέτα ενώ στην συνέχεια κόβουμε σε λεπτές φέτες τα φιλέτα.Στην συνέχεια φτιάχνουμε την μαρινάδα  και ρίχνουμε τις λεπτές  από το λαυράκι.  Αφού μαριναριστούν, μπορούμε να σερβίρουμε.
Απλώνουμε τα φιλέτα στο πιάτο απο πάνω ρίχνουμε ψιλοκομμένο κρεμιδακι φρέσκο , τσίλι , ξύσμα λεμόνι , Κενέλ απο μαύρο χαβιάρι , τον μάραθο , και τσίλι νήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.